Loading...
 Start Page

Γίνε Εθελοντής

Το Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης (www.pelopanaptixi.gr) διοργανώνεται με ιδιαίτερη επιτυχία από το 2013 από την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» (www.pelop.gr), την αρχαιότερη εφημερίδα που τυπώνεται και κυκλοφορεί σήμερα στην Ελλάδα. Διακεκριμένοι πολιτικοί, διευθυντικά στελέχη ΜΚΟ, ακαδημαϊκοί, διπλωμάτες και επιχειρηματίες συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εμάς. Προσεγγίζουμε το συνέδριο από μια νέα, ολιστική σκοπιά: οραματιζόμαστε να συμβάλλουμε σ΄ ένα εμπροσθοβαρές, βιώσιμο και καινοτόμο μοντέλο περιφερειακής ανάπτυξης, όπως διαμορφώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για όλες τις χώρες-μέλη, μέσα από τις πολιτικές που προωθούν οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί της, αλλά και σύμφωνα με τη δυναμική και τις ανάγκες του δημοσίου, ιδιωτικού και κοινωνικού γίγνεσθαι της χώρας μας.

 

Το Συνέδριο περιλαμβάνει τις παρακάτω βασικές ενότητες:

  • Βασικές Συνεδρίες προγράμματος με θεματολογία: Μια ολιστική στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη: πού βρισκόμαστε σήμερα και πού θέλουμε να πάμε, Η περιφερειακή ανάπτυξη στο πλαίσιο της ΕΕ: πού μπορούμε να πάμε, πώς και με ποιους συμμάχους, Καινοτομία, Επενδύσεις, Εξωστρέφεια : Ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για την περιφέρεια, Κυκλική Οικονομία & Βιώσιμη Ανάπτυξη, Σύγχρονα Δίκτυα Υποδομών, Οι ενεργειακές εξελίξεις ως μοχλός περιφερειακής ανάπτυξης, Σύγχρονες προκλήσεις στον τομέα της Υγείας, Εκπαίδευση & Κατάρτιση στην εποχή Industry 4.0, Βιώσιμη Αγροτική Ανάπτυξη, Αθλητικός τουρισμός και αγροτουρισμός – προς ένα μοντέλο βιώσιμου θεματικού Τουρισμού, Η περιφερειακή πόλη του 2030.
  • Επίσημο δείπνο με εξέχουσες προσωπικότητες και με εκπροσώπηση της κυβέρνησης στο ανώτατο επίπεδο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Achaia Clauss.
  • Παράλληλες Δραστηριότητες: B to B Συναντήσεις και Δικτύωση – B to F Συναντήσεις – Κλειστή Συνεδρία για την Οικονομική Διπλωματία – Κλειστή Συνεδρία για την Κοινή Αγροτική Πολιτική
  • Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες: Έκθεση Ζωγραφικής καθόλη τη διάρκεια του Συνεδρίου - Δράσεις Οινογνωσίας και ξεναγήσεις στο Οινόκαστρο - Ενημέρωση για το Wine Club της Achaia Clauss – Open Door ξεναγήσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα την συμμετοχή σας στο 7ο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο ως εθελοντές καθώς θα μπορέσει να σας προσφέρει ιδιαίτερα οφέλη. Από τη συμμετοχή σας θα μπορούσατε: 

  • Να παρευρεθείτε στον ίδιο χώρο με σημαίνοντα άτομα που θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Συνεδρίου
  • Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τους συμμετέχοντες όπως δημοσιογράφους, πολιτικούς, στελέχη επιχειρήσεων, καθηγητές, της τοπικής κοινωνίας  κ.α.
  • Θα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε μέλος μίας ομάδας και να δείτε από κοντά πως οργανώνεται ενός συνέδριο και να το προσθέσετε στο βιογραφικό σας
  • Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ομιλίες, εργαστήρια και παράλληλες δραστηριότητες από το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρουν
  • Να δείτε κατά πόσο θα μπορούσατε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες και στην πίεση μιας ζωντανής εκδήλωσης κερδίζοντας δεξιότητες και ικανότητες και να μοιραστείτε την ικανοποίηση της επιτυχίας του Συνεδρίου 

        και φυσικά να ...Διασκεδάσετε κάνοντας κάτι νέο και δημιουργικό!

 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε πατώντας

εδώ:

 

Στείλτε μας συμπληρωμένη τη φόρμα στο e-mail: info@pelopevents.gr

Ευχαριστούμε!

//

 

Διοργάνωση:

 

Συνδιοργάνωση:

     

_______________________________________________________________________________

Υπό την Αιγίδα:                              

_______________________________________________________________________________

  Κεντρικοί Χορηγοί:                                           

_______________________________________________________________________________

Χορηγοί Θεματικής:                                    

_______________________________________________________________________________

 

Υποστηρικτές:                                          

                                                                                       YDATODROMIA                       

                                                                                  

                                                     PLESSAS_160_100                           


                                                           

    

______________________________________________________________________________

Χορηγοί Επικοινωνίας:                                              

 

                                             

 

______________________________________________________________________________

Καλέστε μας

2611 100 210

Διεύθυνση

Μαιζώνος 206, Πάτρα, 26222

Γράψτε μας

info@pelopevents.gr

© Copyright 2018 - 2019 Pelopevents - Διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων