Loading...
 Start Page

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της ημερίδας είχε τους εξής ομιλητες:

1. Σοφία Χριστοπούλου, Φιλόλογος – Συγγραφέας.

" «Αχαιών Γεύσεις», η καταγραφή της Αχαϊκής Γαστρονομίας."

2. Ηλίας Κακούρης, Executive Chef

"Η ορθή λειτουργία της επαγγελματικής κουζίνας σε σχέση με τη διαχείριση των υλών, το  κόστος τροφίμων-ποτών-προσωπικού και οι τρόποι περιορισμού του"

3. Δημήτρης Παπανικολάου, στέλεχος ΙΜΕ Πληροφορική

"Ηλεκτρονική διαχείριση λειτουργικών προγραμμάτων"

4. Σπύρος Στεργίου, Εστιάτορας, Πρόεδρος ΣΚΕΑΝΑ

 

Καλέστε μας

2611 100 410

Διεύθυνση

Μαιζώνος 206, Πάτρα, 26222

Γράψτε μας

info@pelopevents.gr

© Copyright 2018 - 2020 Pelopevents - Διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων